Toate blogurile

Bloguri, Bloggeri si Cititori

vineri, 21 octombrie 2011

Ce este videochat-ul?


Ce este videochatul?

In ce consta activitatea de video chat? Mit sau realitate?
Sunt multe  povesti despre prostitutie online sau pe internet, sex virtual si multe altele.
In Romania, cuvantul video chat este TABU. 
Mediatizarea este inexistenta pentru acest domeniu de  activitate, lucru cauzat si de legislatia incomplete si neclara din Romania deoarece  nu incadreaza aceasta activitate 100%. Acest fapt lasand loc interpretarilor. Studiourile care ocolesc legea, prefera sa nu se afiseze si isi vad de treaba. Studiourle  legale, de asemenea, prefera sa nu se afiseze pentru a nu face valuri.
Informatiile se obtin in continuare destul de greu, pentru ca majoritatea studiourilor se feresc de concurenta.
Informatiile vin de multe ori distorsionate din partea persoanelor care s-au informat superficial sau au auzit de la X si Y cateva idei. Aceste informatii neclare se transmit mai departe, provocand pierderi de bani si timp pentru pesoanele care au primit astfel de informatii.
Datorita diversitatii, fiecare persoana traieste experiente diferite in domeniul videochatului, de aici si diversele opinii  fata de anumite subiecte. Un site care merge bine pentru un model, poate sa nu functioneze deloc pentru alt model.  Atingerea unor performante financiara in acest domeniu nu depinde doar  de siteul care il alegeti. Trebuie sa luati in considerare urmatorii factori: aspectul fizic, personalitatea modelului, seriozitatea, timpul acordat, promovarea.
Activitatea de “model” de videochat reprezinta dialogarea directa, prin intermediul internetului, calculatorului si al camerei video cu persoane din toata lumea.
Discutiile dintre model si membrii  pot avea caracter non-erotic, desfasurandu-se pe diferite teme, cum ar fi: hobby-uri, viata personala, muzica, cat si erotic. Membrii platesc un anumit pret pe minut pentru perioada sesiunii de videochat.
Persoana din fata camerei este denumita model, online hostess sau performer. Ceea ce este important este faptul ca atribuirea denumirii de model nu are legatura cu aspectul fizic (spre exemplu, cum este in industria modei).

Sa lucrezi de acasa sau de la un studio?
A lucra de acasa pare mai convenabil decat a lucra intr-un studio legal. Datorita faptului ca nu trebuie sa mergi la studio; dar lucrand de acasa iti asumi nenumarate dezavantaje.
Cei care  lucreaza de acasa nu o sa faca niciodata banii care ii fac intr-un studio (acest lucru fiind dovedit de nenumaratele modele care au experienta mare in acest domeniu).
Daca alegi sa lucrezi de acasa studioul nu-ti va  oferi siguranta de a lucra intr-un cadru  legal, nu te poate proteja de anumiti membri care incearca sa faca poze si filme ilegale.
Claritatea camerelor web, performanta calculatoarelor, conexiunea la internet este greu de obtinut de acasa. De asemenea, suportul technic pentru a verifica daca te-ai conectat, daca este sunet, daca imaginea are claritatea optima, daca membrii te vad este greu de oferit.
Nu se poate oferi support Admin pentru siteuri si o buna promovare.
Avantajele de a lucra in studiouri legalizate:
Studiourile ofera personal specializat in domeniul informaticii, disponibil 24/7 pentru support tehnic, lucru care este mai greu de obtinut acasa.
Daca alegi sa te angajezi la un studio legal, primesti contract sau carte de munca, documente importante pentru vechimea in cartea de munca sau pentru cei care doresc sa obtina un credit bancar. Pe cartea de munca nu apare ca ai lucrat in domeniul video-chatului. Studiourile ofera garantie ca in documente nu vor publica ca ai lucrat in domeniul de activitate a video-chatului.
Sunt multe studiouri fantoma care propun modelelor sa lucreze acasa, oferind un contract de colaborare. Aceste contracte nu au nici o valoare in cadrul juridic, deoarece a lucra la videochat de acasa este ilegal.
Studiourile legale lucreaza cu siteuri neaccesibile in Romania, avand exclusivitate, unde nu poti fi inregistrat in privat. In acest caz nu mai risti sa apari pe diverse site-uri sau sa fii vazut de persoanele care nu le doresti. Unele studiouri ofera beneficii precum machiaj profesionist si consultanta a imaginii dumneavoastra pentru a fi foarte bine promovati pe site-urile unde o sa lucrati, acest lucru va reflecta automat performantele dumneavoastra financiare.



INSCRIE-TE AICI CA MODEL(single sau cuplu)
Daca nu stii cum sa o faci primesti toate informatiile in rubrica "Devino si tu model"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu