Toate blogurile

Bloguri, Bloggeri si Cititori

vineri, 21 octombrie 2011

Devino si tu model



Cum sa iti faci cont de model independent pe LiveJasmin – Cont Jasmin


Dati click pe linkul de inregistrare cont livejasmin (e de preferat sa stergeti cookies din browser inainte de a da click pe urmatorul link) => INREGISTRARE LIVEJASMIN
1. Pe pagina de inregistrare apasati “CLICK AICI PENTRU INREGISTRARE”
2. In urmatoarea pagina care se deschide selectati INREGISTRARE SIMPLA si apasati ACCEPTA.
3. La PERFORMER alegeti numele dorit. Acesta va fi numele vostru de model pe LiveJasmin
4. Dupa ce completati formularul apasati pe INREGISTRARE MASTER CONT si veti ajunge in cont, iar apoi va trebui sa continuati procedura de inregistrare a contului de model astfel:
- Click pe “INREGISTRARE TITULAR” pentru a completa campurile necesare. Datele urmatoare trebuie sa fie reale: nume real, domiciliul din cartea de identitate, ce limbi straine vorbiti, adresa de contact, etc.
5. Apasati butonul ACCEPTA si o sa fiti trimisi catre o alta pagina de unde veti descarca un contract, pe care (dupa completare) il printati, scanati si apoi uploadati pe pagina respectiva. Dupa ce faceti toate acestea dati click pe butonul “URMATORUL” pentru a continua procesul de inregistrare.
6. Incarcarea imaginilor cu actul tau de identitate. Scanati ambele parti ale cartii de identitate, sau, in cazul in care folositi un pasaport, paginile 1 si 2 ale acestuia, pentru a te inregistra ca model pe LiveJasmin.
AVETI GRIJA! Imaginile cu actele de identitate trebuie sa fie cat mai clare si toate datele sa fie vizibile, nu incetosate.
Dupa incarcarea lor apasam butonul URMATORUL pentru a merge mai departe.
7. Va trebui sa faceti o poza folosind webcamul. Imaginea pe care o urcati pe site trebuie sa fie foarte clara. Fata trebuie sa se vada foarte clar pentru a vi se accepta contul de model.
8. O noua poza cu webcamul este necesara si aici dar de aceasta data in aceasta poza trebuie sa tineti actul de identitate cu care v-ati inregistrat langa fata, iar imaginea cu fata si actul de identitate sa fie foarte clare.
9. Acum contul este in mare proportie creeat. Pe pagina de profil alegeti ca ce performer sa fiti incadrat: fata sau baiat, non-adult sau adult. Deasemeni in pagina de profil LiveJasmin va trebui sa alegeti anumite date ca si: greutate, inaltime, culoarea ochilor etc.
10. Cum ati terminat de completat profilul veti ajunge la PAYMENTS. Selectati cum vreti sa va plateasca LiveJasmin ca si performer.
Optiuni disponibile:
TRANSFER BANCAR – Transfer bancar intr-un cont in dolari.
CEC – CEC bancar (nerecomandat datorita problemelor si intarzierilor existente).
EPASSPORTE – In cazul in care nu esti posesor de card epassporte poti apela la formularul Livejasmin si vei primi un astfel de card.
PAYONEER – In cazul in care nu esti posesor de card Payoneer poti apela la formularul Livejasmin si vei primi un astfel de card.
Setarile contului se fac din models center.
Aprobarea contului de model se face in cateva ore. Astfel vei putea face videochat de acasa pe LiveJasmin.
Cont Jasmin

Un comentariu: